Knoops-Franco, voor de aanleg van uw riolering en uw grondwerken in Limburg

Grondwerken en afbraakwerken in regio Opglabbeek

______________________________________________________________________________________________________________________________________

Deskundig vakwerk in allerlei grond- en afbraakwerken

Het familiebedrijf Knoops-Franco NV uit Opglabbeek (boven Genk) is al zo’n twintig jaar gespecialiseerd in graaf-, grond- en afbraakwerken. Er staat bij ons een professioneel en ervaren team klaar om perfect precisiewerk en optimale service te leveren aan particulieren, (industriële) ondernemingen en openbare instellingen en instanties.

Dankzij het eigen wagenpark en kwaliteitsmaterieel van Knoops-Franco kunnen wij een vakkundig verloop van uw project verzorgen. Of u nu een bouwput, fundering of kelder wilt laten uitgraven of een zwembad of (zwem)vijver wilt laten aanleggen, wij staan in voor het afgraven van de grond of voor het aanvullen, ophogen of nivelleren. Moeten er eerst nog afbraakwerken uitgevoerd worden, dan verzorgen we ook alle sloopwerken.

 

Denkt u aan de aanleg van een parking, terras of oprit?

Ook bij die bestratingswerken helpt Knoops-Franco u graag verder. We kunnen u daarnaast voorzien van teelaarde, siergrind of mengpuin.

Verder kunt u Knoops-Franco ook altijd inschakelen voor:

Ontstoppings- en ruimingsdienst

Aanleggen, onderhouden, renoveren, inspecteren en reinigen van rioleringen
Verhuur en vervoer van containers

 

Grondwerken? Schakel de ervaring in van familiebedrijf Knoops-Franco!