Alle ontstoppingen van afvoer en afvoerleidingen

Jaren ervaring met snelle en effectieve ontstoppingen!

______________________________________________________________________________________________________________________________________

Knoops-Franco NV is gevestigd in Opglabbeek, vlakbij Genk. Wij zijn hét adres voor alle rioleringswerken zoals het ontstoppen van keukenafvoeren, lavabo's, toiletten, bad en douche of hele rioleringssystemen.

 

U kunt ons ook inschakelen voor het ontstoppen of reinigen van het hoofdriool (tot een diameter van 1.200 cm). Wij staan 24 op 24 uur voor u klaar, alle dagen van de week.

Als u vaststelt dat het water plotseling niet meer zo goed wegloopt, kan dat duiden op een verstopping in uw riolering. Dus als uw toiletpot bijna overstroomt als u doorspoelt of de wasbak vol water blijft staan, als u borrelende geluiden hoort in de leidingen of er een stinkende rioollucht in huis hangt, bel dan naar Knoops-Franco. Wij sporen de oorzaken van de geurhinder op met een rookgenerator of zetten camera’s in om het probleem te lokaliseren.

Behalve voor ontstoppingen kunt u ook bij Knoops-Franco terecht voor aanleg, het onderhoud en de renovatie van rioleringen, gescheiden stelsels (regenwater - vuil water), olie-slibafscheiders, vetvangers, regenwater- en zinkputten.

 

We doen dat zowel bij particulieren, industriële ondernemingen als openbare instellingen.

Knoops-Franco - Opglabbeek, Limburg
Ruimingswerken
Knoops-Franco - Opglabbeek, Limburg
Ruimingswerken
Knoops-Franco - Opglabbeek, Limburg
Ruimingswerken

Problemen met leiding of riool? Bel meteen naar 089 85 52 75 - 24uur op 24!